HOMESTAGING

Homestaging szolgáltatásunk teljes átdolgozásra került, és több lépcsős kínálati elemekre bontottuk.

  1. Homestaging tanácsadás: ha gyors és azonnali segítséget szeretnél, de a megvalósítást szeretnéd saját magad intézni, akkor ez Neked szól. Lehet helyszíni vagy online egyaránt, hatékony és átfogó tanácsokkal látunk el egy 60 perces konzultáció keretében, hogy tudod a legrövidebb idő alatt TOP áron értékesíteni ingatlanodat..
  2. Homestaging szolgáltatás teljes berendezéssel, dekorálással. Neked szól, ha úgy érzed egyedül nem tudnál megbirkózni a feladattal. Berendezési alaprajzot készítünk, ellátunk átfogó tanácsokkal a kivitelezést illetően, és be is rendezzük a fotózásra való előkészítésig.
  3. Kulcsrakész megvalósítás, ingatlanfejlesztés – Neked szól, ha befektetési céllal veszel ingatlant és csak a profit érdekel vagy ha saját ingatlanodat értékesítenéd, de túlságosan elfoglalt vagy és se időd, se energiád ezzel foglalkozni. Az első felméréstől a kivitelezés végéig intézünk mindent helyetted.
  4. Kulcsrakész megvalósítás az értékesítéssel együtt. Stúdiónk hivatalos ingatlanközvetítői irodai engedéllyel rendelkezik. Ha ránk bízod az értékesítést is, akkor a Homestaging szolgáltatás teljesen DÍJMENTES!

További kérdések esetén vagy ajánlatkérésért hívj minket vagy írj nekünk, részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bejegyzés megosztása: